قندعسل

 
کت دامن
نویسنده : سحر - ساعت ۱٢:٥٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٦ شهریور ۱۳۸٧
 

 
 
دسر
نویسنده : سحر - ساعت ٥:۱٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٢٢ شهریور ۱۳۸٧
 

حلوای خرما

مواد لازم:
150 گرم آرد گندم
500 گرم خرما
120 گرم روغن مایع
2 قاشق سوپ خوری گلاب
1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
1 قاشق سوپ خوری پودر پسته
1 قاشق سوپ خوری پودر بادام

طرز تهیه 
 آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.

نکته1: به جای روغن مایع می توان از 200 گرم کره استفاده کرد.
نکته2: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.

 


 
 
آشپزی
نویسنده : سحر - ساعت ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ شهریور ۱۳۸٧
 

   کتلت گیاهی 

 

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

    سیب‌زمینی متوسط: چهار عدد

 

    پیاز متوسط: یک عدد

 

    آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری

 

    آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

 

    آردنخودچی: یک قاشق غذاخوری

 

    سویا: یک پیمانه

 

    نمک و فلفل: دو قاشق چای‌خوری

 

    زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چای‌خوری

 

    سبزیجات معطر خشک(ترخون، مرزه:) یک قاشق غذاخوری

 

    روغن مایع: یک دوم پیمانه

  

    طرز تهیه:

 

     ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده می‌کنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ می‌کنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه کرده، خوب ورز می‌دهیم به طوری که حالت چسبندگی پیدا کند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست می‌کنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ کرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی سرخ شده سرو می‌کنیم.

    نکته:

     می‌توانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این کتلت 30 دقیقه است.