قندعسل

 
اولین قربانی سانحه رانندگی در ایران
نویسنده : سحر - ساعت ٦:٠٥ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ آبان ۱۳۸۸
 

غلامحسین درویش معروف به درویش خان یکی ازنامداراترین موسیقی‌‌دانان ایران، اولین قربانی تصادف رانندگی در ایران است.


به گزارش رسانه‌نیوز، ماجرا از این قرار است که:آخر شب دوم اسفند ماه سال ۱۳۰۵ هجری شمسی جهت عزیمت استاد از محفل موسیقی به منزل درشکه ای دو اسبه کرایه می‌کنند و استاد سوار بر درشکه به طرف منزل حرکت می‌نماید.

درآن زمان اتومبیل به تازگی وارد خیابانهای شهر شده بود و تعداد آنها به سختی به ۵۰ دستگاه می‌رسید و همچنین اخذگواهی نامه رانندگی هنوز وجود نداشت و رانندگان عموما” ناشی بودند و قوانین راهنمایی و رانندگی نیز نه وجود داشت و نه اعمال می‌شد.

زمانیکه درشکه حامل درویش خان از خیابان امیریه به سمت شمال می‌پیچد، اتومبیل فوردی از جهت مخالف با درشکه و اسبهای آن تصادف می‌کند ، اسبهای درشکه درجا تلف می‌شوند و استاد از درشکه به بیرون پرتاب شده و از ناحیه سر به زمین برخورد می‌کنند، بلافاصله مردم رسیده و مجروح را به بیمارستان نظمیه تهران که بهترین بیمارستان آن زمان تهران بود می‌رسانند.

اما متاسفانه ضربه سنگین بوده و استاد گرانقدر موسیقی ایران بعد از ۵ روز ، به دلیل ضربه مغزی فوت نموده و جامعه موسیقی را سیاه پوش و داغدار فقدان خود می‌نماید.

درویش خان در زمان مرگ ۵۴ ساله بود، پیکر استاد را در گورستان ظهیر الدوله جنب مزار مراد خود ظهیرالدوله داماد درویش مسلک ناصرالدین شاه دفن نمودند.

مزار درویش خان در خیابان دربند گورستان ظهیر الدوله پایین آرامگاه ظهیرالدوله است


 
 
نی نی ناز
نویسنده : سحر - ساعت ٥:۳٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ آبان ۱۳۸۸
 

 


 
 
سبزیجات وسلامتی
نویسنده : سحر - ساعت ٥:۳٠ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ آبان ۱۳۸۸
 

دکتر ربابه شیخ الاسلام مدیر موسسه سلامت و بهبود تغذیه گفت: بیماری هایی مانند یبوست ، فشارخون بالا ، سرماخوردگی و غیره از عوارضی هستند که بسیاری از افراد دچار آن می شوند ، بهترین راهکار درمان این عارضه استفاده از سبزیجات و میوه های سرشار از فیبر است.

مدیر موسسه سلامت و بهبود تغذیه روز یکشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: فیبرهای غذایی که در انواع سبزی ها مثل کاهو ،خیار، کرفس، هویج، سبزیهای سبز مثل اسفناج، انواع کلم ها و سبزی خوردن وجود دارند، جریان مدفوع را تسهیل می کنند.افراد اگر روزانه در رژیم غذایی به اندازه کافی سبزی و میوه مصرف کنند، کمتر دچار یبوست می شوند.

وی با بیان اینکه در وعده های نهار و شام ابتدا سالاد بخورید،گفت: سالادها را هر بار با تنوع بیشتر از انواع مختلف سبزی تهیه و به جای سس‌های صنعتی از روغن زیتون و سرکه، آبلیمو و یا آب غوره با توجه به سلیقه تان استفاده کنید. اگر یک وعده غذایی را در خارج از خانه صرف می کنید و به سالادهای بیرون از منزل بدلیل بهداشتی اطمینان ندارید هر روز صبح برای خودتان یک ظرف سالاد تهیه و با خود به محل کارتان ببرید.

مدیر موسسه سلامت و بهبود تغذیه ادامه داد: در طول روز نوشیدن آب فراموش نشود و بهتر است روزانه هشت تا 10 لیوان آب بنوشید. افراد از قرص های ملین بدون نظر پزشک استفاده نکنند، گاهی اوقات این قرص ها با تحریک دستگاه گوارش و تخلیه کامل روده ها زمینه را برای یک دوره یبوست پی در پی آماده می کنند.

شیخ الاسلام گفت: اگر به دلایل مختلف امکان مصرف سبزی و میوه را ندارید و یا بدلیل بهم خوردن تغذیه مطلوب یا سفر دچار یبوست شده اید از دانه های حجم دهنده مدفوع مانند اسفرزه (پسلیوم) همراه با آب استفاده و حتما آب بیشتری بعد از مصرف بنوشید.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: استفاده از پودر سبوس برای درمان یبوست مفید است، افراد می توانند آن را با آب، ماست، همراه با سالاد یا اضافه کردن به سوپ مصرف کنند.

وی با بیان اینکه امروزه تحقیقات ثبت کرده است خواص انار و ترکیبات موجود در آن موید اثرات مفید در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌هاست ، گقت: 85درصد عصاره انار را آب و10درصد آن را قندهای ساده تشکیل می دهد و 5/1درصد پکتین موجود در این میوه یکی از انواع فیبرهاست و در حفظ سلامت روده ها نقش دارد.

شیخ الاسلام افزود: انار دارای مواد آنتی اکسیدانی است که نتایج حاصل از مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهند که مصرف میوه ها و سبزی هایی که حاوی ترکیبات پلی فنولیک هستند، به میزان قابل توجهی از میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی، سکته های مغزی و سرطان های مختلف می کاهند.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: انار با مکانیسم های مختلف در پیشگیری از اترواسکروزیز یا تصلب شرائین مفید است و مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها از اکسیداسیون کلسترول بد یا LDL در جدار عروق جلوگیری می کند.

شیخ الاسلام توضیح داد: تجمع غیر طبیعی پلاکت ها (سلولهای خونی که در انعقاد خون نقش دارند) نیز یکی دیگر از فاکتورهای ایجاد کننده اترواسکروزیز است که انار از تجمع آنها جلوگیری کرده و بدین ترتیب خطر تشکیل لخته خون و سکته و تصلب شرائین را کاهش می دهد.

به گفته وی، انار به علت خواص ضد التهابی ، در کاهش فشار خون مفید است.


 
 
خواص کنجد
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٢۳ ‎ق.ظ روز جمعه ٢٢ آبان ۱۳۸۸
 

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف دانه کنجد به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای کسانی که دارای نرمی ‌استخوان و پوکی استخوان هستند می‌تواند مفید باشد.

 


 
 
میوه سلامتی را بهتربشناسیم
نویسنده : سحر - ساعت ٤:۳۱ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ آبان ۱۳۸۸
 

 

اشخاصی که بیشتر از دیگران سیب می‌خورند، کمتر به سرماخوردگی و ناراحتی‌های قسمت فوقانی دستگاه تنفسی شامل عفونت‌های مربوط به بینی، حنجره و نای مبتلا می‌شوند.

جام جم آنلاین: سیب به حق نماد سلامتی است. شاید این جمله معروف را شنیده باشید که روزی یک عدد سیب بخورید تا بیمار نشوید. این میوه از دوران باستان نیز نماد زیبایی و تندرستی بود.

بیش از 7500 گونه سیب شناسایی شده است. بیشتر سیب‌های آمریکای شمالی و اروپا طعمی شیرین و ملس دارند اما سیب‌های ترش طرفداران بسیار اندکی دارند. سیب‌های خیلی شیرین با طعم کم‌ترش در آسیا محبوبیت دارند.

درون یک سیب

سیب دارای ویتامین و مواد معدنی زیادی است. در یک سیب متوسط 258 کالری انرژی، 2/1 گرم پروتئین ، 6/1 گرم چربی، 6/59 گرم مواد نشاسته‌ای، 24 میلی‌گرم کلسیم، 10 میلی‌گرم فسفر، 2/1 میلی‌گرم آهن ، 360 واحد ویتامین آ ، 15/0 میلی‌گرم ویتامین ب 1، 08/0 میلی‌گرم ویتامین ب 2، 1/0 میلی‌گرم ویتامین ب 3 و 18 میلی‌گرم ویتامین ث وجود دارد.

نکته جالب این است که ویتامین‌های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد، بنابراین آنهایی که می‌توانند پوست سیب را هضم کنند بهتر است که آن را با پوست بخورند و اگر می‌خواهید پوست آن را بکنید بهتر است که سیب را خیلی نازک پوست کنید.

10 خاصیت سیب


 
 
خواص هل ازدیدگاه کارشناسان
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٢٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ آبان ۱۳۸۸
 

 

یک متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با فارس:
هل اشتها آور است
خبرگزاری فارس: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف هل باعث تحریک اشتها می‌شود و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی فارس، افزود: هل به عنوان ادویه، برای خوشبو کردن نوشیدنی‌ها و غذاها به مصرف می‌رسد و
عطر خوش، اثر گرمابخش و اشتهاآور هل این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده‌ها تبدیل کرده است که برای خوش طعم کردن انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی به مصرف می‌رسد.
وی گفت: دانه‌های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم غذا می‌تواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.
صفوی گفت: هل خواص گرمابخشی داشته معده و روده‌ها را تقویت می‌کنند. اشتها را تحریک و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت کننده قلب است. همچنین بادشکن بوده، گاز معده و روده را از بدن خارج می‌سازد که تقویت کننده بدن، ادرار آور و قاعده‌آور است.
این متخصص تغذیه افزود: هل زخم‌های دهان را برطرف می‌کند و می‌توان دم کرده هل را در دهان قرقره کرد. خوشبو کننده دهان است و برای تسکین درد گوش می‌توان گرد هل را در گوش ریخت.
وی گفت: هل تب را پایین می‌آورد، در درمان سرماخوردگی مؤثر است. برای تسکین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است. ترشی معده را ازبین می‌برد و برای رفع تهوع می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.


 
 
برنج با سبزیجات
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٢۱ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ آبان ۱۳۸۸
 

مواد لازم:
برنج=1 لیوان
پیاز=1 عدد
کدو=1 عدد
هویج=1 عدد
فلفل دلمه=1 عدد
سیب زمینی=1 عدد
سینه مرغ=1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
ادویه کاری=1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
1. برنج را به مدت نیم ساعت در آب بخیسانید.
2. سبزیجات+مرغ را به صورت خلال خرد کنید.
3. ابتدا پیاز خلال شده را همراه با کمی روغن در قابلمه تفت داده سپس بقیه سبزیجات را همراه مرغ و ادویه به آن اضافه کنید و با روغن تفت دهید. در قابلمه را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا مرغ همراه با سبزیجات بپزد. در حین پختن مواد را با قاشق کمی هم بزنید تا ته نگیرد.
4. برنج را پخته در آبکش بریزید.
5. برنج آبکش شده را روی مواد درون قابلمه ریخته سپس درب قابلمه را گذاشته بگذارید برنج به مدت 40 دقیقه الی 1 ساعت دم بکشد.م


 
 
اسپاگتی مکزیکی
نویسنده : سحر - ساعت ٤:۱٤ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ آبان ۱۳۸۸
 

 

مواد لازم:

اسپاگتی رشته ای=500 گرم
سوسیس=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=4 حبه
فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد
رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
2. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.
4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.


 
 
اثارصلوات
نویسنده : سحر - ساعت ٤:۱٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٥ آبان ۱۳۸۸
 

صلوات برای رهایی از بند:

برای عده ای که از اهل سیر وسلوک به تجربه رسیده است به عدد بسم الله الرحمن الرحیم ، این عدد که 786 مرتبه صلوات برای وسعت رزق وخلاصی از بند مجرب است.


برکت صلوات:

مردی به امام جواد (ع) عرضه داشت : پدرم مرده ومالی از خود به جای گذاشته نمی دانم کجاست ، من عیالمند واز دوستاران شما هستم.

امام جواد به او فرمود : شب پس از نماز عشا بر محمد وآل محمد صلوات بفرست‌ ، پدرت را در خوا می بینی و او محل مال را به تو نشان خواهد داد.

مرد به دستور آن حضرت عمل کرد. پدرش را در خواب دید که به او گفت: پسرم مال در فلان محل است وبه فرزن رسول خدا بگو من تو را بر محل مال آگاه نمودم.

اواز خواب بیدار شده ، رفت ومال را از همان محل برداشت ، وآن گاه جریان را به امام جواد (ع) خبر داد.

امام فرمود : سپاس خدای را که تو را گرامی داشت.



رفع فقر به واسطه صلوات :
سهل بن سعد روایت شده است که : مردی خدمت رسول خدا (ص) آمد واز فقر شکایت کرد ، آن حضرت فرمود :

وقتی داخل خانه خود شدی سلام کن خوا کسی باشد وخواه کسی نباشد وبر من صلوات فرست ، وبعد از آن سوره اخلاص بخوان.


رفع فقر:

رسول خدا (ص) فرمودند : صلوات فرستادن فقر را برطرف می کند.


 
 
دکوراسیون داخلی آشپزخانه
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٠٤ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٥ آبان ۱۳۸۸
 

 


 
 
ساخت وسائل با قوطی نوشابه ها
نویسنده : سحر - ساعت ۳:٤۳ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٥ آبان ۱۳۸۸
 


 
 
عروسک کاموایی
نویسنده : سحر - ساعت ٩:٢۸ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٤ آبان ۱۳۸۸
 

اگه دوست دارین این عروسکو درست کنید به ادامه مطلب برید خیلی راحته !!

یادش بخیردوران کودکی واون دورانی که عاشق عروسک بازی وخاله بازی بودیم غافل ازاینکه روزگارعجیبترین بازیگر است !! وهمه ماروبه بازی گرفته


 
 
بدون شرح
نویسنده : سحر - ساعت ٩:٠٠ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٤ آبان ۱۳۸۸
 

دنیای ما چون کوهساریست که هرکس در ان بانگ زند انعکاس صوت خویش را میشنود کسیکه روحش از مهر ومحبت سرشار باشد از دیگران جز محبت ووفا نمی بیند

 


 
 
نکاتی درباره تنقلا ت زمستانی
نویسنده : سحر - ساعت ۸:٥٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱٤ آبان ۱۳۸۸
 

امروزه برای نگهداری بسیاری از مواد غذایی صنعتی خصوصا سبزی‌ها، میوه‌ها، لبنیات و حتی گوشت از دستگاه‌های مخصوص خشک‌کن استفاده می‌شود. وقتی که میوه‌ها را خشک می‌کنند از ویتامین C آن کاسته شده ولی بر مقدار قند آن افزوده می‌شود. چرا که با خشک شدن میوه از مقدار آب و رطوبت آن کاسته شده و معده می‌تواند حجم بیشتری از آن را بپذیرد، بنابراین با مصرف بیشتر میوه، انرژی و قند بیشتری نیز وارد بدن می‌شود. بر این اساس باید توجه داشت که مصرف بیش از حد میوه‌‌های خشک در یک وعده با وجود محتوای قند طبیعی فروکتوز به لحاظ آن که منجر به افزایش سریع قندخون و در نتیجه اضافه وزن می‌شود، باید با احتیاط باشد. چنانچه میوه‌‌ها در آفتاب خشک شوند مقداری انرژی خورشید را به خود جذب کرده و بدون مواد افزودنی شیمیایی به صورت طبیعی خشک می‌شوند ولی از نظر تمیزی و بهداشت به هیچ عنوان کنترل شده نیستند. میوه‌هایی نیز هستند که با گوگرد خشک می‌شوند که این روش صحیحی نیست.

گو این که از نظر تمیزی بهتر از خشک کردن در آفتاب است ولی خوردن میوه‌هایی که به این روش خشک شده کار زیادی بر کلیه تحمیل کرده چرا که برای دفع گوگرد موجود در آن کلیه‌ها مجبورند بیشتر کار کنند. توصیه کارشناسان علوم غذایی آن است که از خوردن میوه‌هایی که با گوگرد خشک شده اجتناب شود زیرا این نوع میوه‌جات برای سلامتی مضرند. میوه‌های خشک تقریبا عاری از چربی هستند به طوری که خوردن روزانه 20 تا 50 گرم آنها، خطر بروز سکته قلبی و بیماری‌های عروقی را کاهش می‌دهد.

این میوه‌ها درست است که در مقایسه با میوه‌های تازه از درصد کمتری از املاح و ویتامین‌های طبیعی برخوردارند ولی می‌توانند جایگزین‌های مناسبی برای تنقلات صنعتی شور، پرنمک و پرچرب نظیر: چیپس، پفک، نوشابه و... باشند.

میوه‌های خشک از نظر کلسیم و فسفر غنی بوده لذا، به افراد سالمند توصیه می‌شود. همچنین چون دارای مقدار زیادی آهن می‌باشند برای خانم‌ها به عنوان میان‌وعده‌های تنقلی از زمانی که بالغ می‌شوند تا موقعی که به سن یائسگی می‌رسند مقدار متعادل آن توصیه می‌‌شود. این میوه‌ها برای آن که از یبوست جلوگیری نمایند و حالت مسهل داشته باشند بهتر است در مقدار کمی آب خیسانده شوند و سپس به همراه آب آن میل شوند.

توصیه: از خرید فله‌ای میوه‌های خشک بپرهیزید. چنین محصولاتی به صورت سنتی و کاملا غیربهداشتی و با دوزهای غیرمجاز مواد شیمیایی خشک می‌شوند و از همه بدتر آن که در اماکن عمومی به صورت روباز در معرض انواع آلودگی‌‌های ویروسی، عفونی و نیز هوای آلوده به دی‌اکسیدکربن، سرب، جیوه و انواع دیگر گازهای خطرناک به فروش می‌رسند. این میوه‌ها در هنگام خشک شدن به دلیل تراوشات قندی، چسبناک شده و مستعد پذیرش انواع آلودگی‌ها می‌باشند. لذا، چنین محصولاتی را لزوما در بسته‌بندی‌‌‌های بهداشتی خریداری کنید. منبع:جام جم

 


 
 
چرا قلب سمت چپ است؟
نویسنده : سحر - ساعت ۱٠:۱۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٤ آبان ۱۳۸۸
 

در ظاهر وقتی به بدن انسان نگاه می ‌کنیم همه چیز متقارن و قرینه به نظر می ‌رسد، اما در داخل بدن چطور؟ بعضی از ارگان‌ ها در بدن تک هستند. سوالی که ذهن بسیاری از محققان را به خود جلب کرده این است که چرا برخی از اندام‌ های مهم بدن مثل قلب در سمت چپ قرار گرفته‌اند، حال آنکه طبیعت به ‌طور کلی جهت راست را می‌ پسندد؟

ما به عنوان مثال دو دست، دو پا، دو گوش، دو چشم، دو شش و دو نیم ‌کره مغز داریم، اما یک دهان، یک قلب، یک معده و یک کبد داریم.

تا به حال به این موضوع توجه کرده‌اید که چرا مثلا بینی و دهان ما در وسط قرار گرفته ‌اند، ولی قلب در سمت چپ و کبد در سمت راست است؟

جنین در اوایل بارداری شکلی متقارن دارد. در دو هفتگی اجزایی مثل کمر، شکم، سر و پا شکل می گیرند و جفت که از 200 تا 300 سلول به هم چسبیده درست شده روی آن قرار می گیرد.

هر یک از سلول‌ های جفت مجهز به نوعی مژه خاص است که در جهت عقربه‌ های ساعت می ‌چرخند. طی این چرخش، مژه‌ها کیسه‌های کوچک 0/3 تا 5 میکرون دیامتری را حرکت می ‌دهند و آن را به سمت چپ جنین می ‌فرستند. این کیسه‌ ها وقتی به این ناحیه رسیدند، می‌ ترکند و مولکول‌ های موجود در آن ها ژن ‌هایی موسوم به ژن‌ های جهت‌یاب را فعال می ‌کنند.

وقتی یک جنین رشد می ‌کند این ژن‌ ها، اندام های مختلف بدن را راهنمایی می‌ کنند تا چپ و راست را شناخته و در جایگاه خود قرار بگیرند. جالب است بدانید در برخی مواقع این ژن ‌ها دچار اشتباه می ‌شوند و به همین دلیل، گاهی انسان‌ هایی را می بینیم که مثلا قلب شان در سمت راست قرار دارد.

همه چیز به همین سادگی نیست
گفتیم که در هنگام شکل گرفتن بدن، ارگان‌ ها به کمک ژن ‌های جهت‌یاب، جایگاه خود را تشخیص می ‌دهند. قلب انسان که در ابتدا شبیه به قلب یک ماهی است، در جایگاه خود رشد کرده و به دو قسمت تبدیل می شود (شبیه قلب قورباغه) . بعد مانند قلب مار به سه قسمت تقسیم شده و در نهایت به چهار قسمت تقسیم می‌ شود.

اما نکته جالب اینجاست که قلب نیز قرینه بوده و دو قسمت یا دو نیمه دارد. نیمه‌ ای که در سمت راست قرار دارد به قلب ریوی معروف است و وظیفه آن، فرستادن خون بدون اکسیژن به شش‌هاست. نیمه چپ قلب که بزرگ ‌تر است، خون اکسیژن‌ دار را از ریه ها به اندام های بدن می ‌فرستد. می‌ بینید که قرینه بودن در اینجا نیز حکم ‌فرماست!

وقتی قلب به راست می ‌رود
گاهی پیش می ‌آید که قلب افراد به سمت راست متمایل می ‌شود، اما این موضوع نگران ‌کننده نیست. به گفته متخصصان اگر تمامی ارگان‌ ها در بدن برعکس شوند، هیچ اتفاق خاصی رخ نمی ‌دهد. اما مشکل اینجاست که معمولا عکس شدن جهت اندام‌ ها هیچ گاه به طور کامل اتفاق نمی ‌افتد و همین موضوع می‌ تواند سبب بروز اختلالاتی در کارکرد اندام‌ ها شود.

پس چرا قلب سمت چپ است؟
علت اصلی این موضوع هنوز روشن نشده است، اما به گفته محققان یک دلیل می ‌تواند این باشد که انسان‌ ها معمولا راست دست هستند و قلب در سمت چپ قرار دارد تا به قلب فشار زیادی وارد نشود و این اندام حیاتی بتواند به راحتی اعمال خود را انجام دهد.


 
 
تفاوت دختر ها پسرها در نیمرو درست کردن
نویسنده : سحر - ساعت ۸:۳٢ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

دخترها

توی ماهیتابه روغن میریزن
اجاق گاز زیر ماهیتابه رو روشن میکنن
- تخم مرغها رو میشکنن و همراه نمک توی ماهیتابه میریزن
چند دقیقه بعد نیمروی آماده رو نوش جان میکنن

پسرها

توی کابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن
توی کابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بلاخره پیداش میکنن
ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن
توی ماهیتابه روغن میریزن
توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن
یه دونه تخم مرغ پیدا میکنن
چند تا فحش میدن
دنبال کبریت میگردن
با فندک اجاق گاز رو روشن میکنن و بوی سرکه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره
ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد!
ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن
تخم مرغی که از روی کابینت سر خورده و کف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاک میکنن
چند تا فحش میدن و لباس میپوشن
میرن سراغ بقالی سر کوچه و 20 تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن
تلویزیون رو روشن میکنن و صداش رو بلند میکنن
روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن
تخم مرغها رو میشکنن و توی ماهیتابه میریزن
دنبال نمکدون میگردن
نمکدون خالی رو پیدا میکنن و چند تا فحش میدن
دنبال کیسهء نمک میگردن و بلاخره پیداش میکنن
نمکدون رو پر از نمک میکنن
صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون
نمکدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن
بوی سوختگی رو استشمام میکنن و میدون توی آشپزخونه
چند تا فحش میدن و تخم مرغهای سوخته رو توی سطل میریزن
توی ماهیتابه روغن و تخم مرغ میریزن
با چنگال فلزی تخم مرغها رو هم میزنن
صدای گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال میشنون و میدون جلوی تلویزیون
سریع برمیگردن توی آشپزخونه
تخم مرغهایی که با ذرات تفلون کنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توی سطل میریزن
ماهیتابه رو میندازن توی سینک
دنبال ظرفهای مسی میگردن
قابلمهء مسی رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن و تخم مرغ میریزن
چند دقیقه به تخم مرغها زل میزنن
یاد نمک میفتن و میرن نمکدون رو از کنار تلویزیون برمیدارن
چند ثانیه فوتبال تماشا میکنن
یاد غذا میفتن و میدون توی آشپزخونه
روی باقیماندهء تخم مرغی که کف آشپزخونه پهن شده بود لیز میخورن
چند تا فحش میدن و بلند میشن
نمکدون شکسته رو توی سطل میندازن
قابلمه رو برمیدارن و بلافاصله ولش میکنن
چند تا فحش میدن و انگشتهاشون که سوخته رو زیر آب میگیرن
با یه پارچهء تنظیف قابلمه رو برمیدارن
پارچه رو که توسط شعله آتیش گرفته زیر پاشون خاموش میکنن
نیمروی آماده رو جلوی تلویزیون میخورن و چند تا فحش میدن


 
 
تست بینایی
نویسنده : سحر - ساعت ۸:٢٧ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

این روز ها ضعیف شدن چشم پدیده ای شایع در بین جوانان شده

ما براتون یه تست بینایی داریم


برای انجام این تست نیازی به ویزیت و این حر فا ندارین

فقط کافیه به ادامه مطلب بروید:


 
 
تصویری از محل زندگی‌ نفر اول کنکور در ۲ رشته
نویسنده : سحر - ساعت ۸:٢۳ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

قابل توجه بچه هایی که فقط بلدند بهونه بیارن که ما اینو نداشتیم اونو نداشتیم براهمین کنکورقبول نشدیم !!!  داشته های خودتونو با داشته های ا ین اقا رستگار مقایسه کنید !

 


 
 
انواع بله گفتن عروس خانم‌ها
نویسنده : سحر - ساعت ۸:٢٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

عروس عادی: با اجازه بزرگترها بله (این اصولا مثل بچه آدم بله رو میگه و قال قضیه رو میکنه.)

عروس لوس: بع……….له!

عروس زیادی مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم، برادرم، خواهرم، دایی جون، عمه جون،…، زن عمو کوچیکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، … ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسی خانوم جون ، … ، … (این عروس خانوم آخر هم یادش میره بگه بله واسه همین دوباره از اول شروع میکنه به اجازه گرفتن … !)

عروس خارج رفته: با پرمیشن گریت ترهای فمیلی … اُ یس

عروس خجالتی: اوهوم

عروس پاچه ورمالیده: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره…. ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است)

عروس هنرمند: با اجازه تمامی اساتیدم، استاد رخشان بنی اعتماد، استاد مسعود کیمیایی، …، اساتید برجسته تاتر، استاد رفیعی، … ، مرحوم نعمت ا.. گرجی ، شیر علی قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلین مونرو، مرحوم مارلین دیتریش، مرحوم مغفور گری گوری پک و … آری می پذیرم که به پای این اتللوی خبیث بسوزم چو پروانه بر سر آتش …

عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام …

عروس فمنیست: یعنی چی؟! چه معنی داره همش ما بگیم بله … چقدر زن باید تو سری خور باشه چرا همش از ما سؤال می پرسن ! … یه بار هم از این مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسین … (اصولا این قوم فمنیست جنبه ندارن که بهشون احترام بذارن و یه چیزی ازشون بپرسن … فقط باید زد تو سرشون و بهشون گفت همینه که هست می خوای بخواه نمی خوای هم به درک)


 
 
ضد حال که میگن یعنی چی ؟
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٤۳ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

 

ضدحال یعنی وقتی منتظر فیلم مورد علاقت هستی برق بره!
ضدحال یعنی بعد از کلی مصیبت که بابات برات موبایل ثبت نام کرده همه سیمکارتا بیاد جز مال تو!
ضدحال یعنی یه جلسه سر کلاس نری فقط همون یه جلسه استاد حضور غیاب کنه!
ضدحال یعنی با شکم گرسنه بری تو صف ژتون تموم کرده باشن!
ضدحال یعنی یه هفته قبل از اینکه جشن تولد بگیری خاله مامانت فوت کنه!
ضدحال یعنی قبض تلفن بیاد ....... تومن!
ضدحال یعنی بعد از کلی مخ زدن تو اینترنت همینکه بیای به نتیجه برسی اشتراکت تموم بشه !
ضدحال یعنی با.۹.۷۵ افتادن!
ضد حال یعنی یه مانتو خوشگل بخری همون روز اول گیر کنه به صندلی پاره بشه!
ضدحال یعنی صبح ساعت ۷ بری سر کلاس استاد نیاد!
ضدحال یعنی بعد اینکه کلی افه زبان اوومدی نمره زبانت بشه۱۰
ضدحال یعنی داداش کوچیکت ۲شاخه مودمو اشتباهن بزنه تو پریز برق!
ضدحال یعنی خواننده شدن میناوند!

ضدحال یعنی گل خوردن دقیقه ۹۰


 
 
مغزها و ساندویچ‌های خانگی بهترین میان وعده غذایی برای دانش آموزان
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٢٦ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: با توجه به نزدیکی زمان بازگشایی مدارس، بهترین میان وعده غذایی برای دانش‌آموزان، مغزها و ساندویچ‌های خانگی است.

به گزارش پایگاه اینترنتی سلامت نیوز،‌ عاطفه نادری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار داشت: مغزهایی مانند بادام، فندق، گردو و غیره از بسته‌های انرژی به شمار رفته، حاوی مقادیر بالایی از املاح بوده و غذای کاملی هستند که حجم کمی دارند.
نادری تصریح کرد: البته بهتر است این مواد به صورت بو نداده و بدون افزودن نمک و دیگر افزودنی‌ها استفاده شود.
کارشناس تغذیه با بیان این که ساندویچ‌های خانگی نیز مواد غذایی مناسب برای میان وعده غذایی دانش آموزان است، گفت: منظور از ساندویچ خانگی استفاده از سوسیس و کالباس در لابلای نان نیست بلکه باید از موادی مانند پنیر، گردو، تخم مرغ و کتلت های خانگی در این نوع ساندویچ‌ها استفاده شود.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر مصرف میوه، سبزیجات، خرما و شیر به عنوان دیگر مواد غذایی مغذی، افزود: دانش آموزان از مصرف خوراکی هایی با بسته بندی صنعتی خودداری کنند؛ زیرا با توجه به این که آن ها در سنین رشد هستند مصرف چنین موادی به ویژه آن گروه که با مواد شیمیایی و رنگ های غیرطبیعی مخلوط شده می‌تواند در این زمینه خلل ایجاد کند. همچنین این مواد حاوی مقدار زیادی قند هستند که باعث بی‌اشتهایی دانش‌آموزان می‌شود.


 
 
جالب وخواندنی درباره شست و شو
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٢٠ ‎ق.ظ روز جمعه ۱ آبان ۱۳۸۸
 

شست و شو یکی از ارکان مهم خانه‌داری است. هر خانمی وقتی سبد لباس‌های کوچک چرک را خالی می‌کند باید بداند که با هر کدام از این لباس‌های کثیف چه کند تا به بهترین شکل تمیز شوند.
هر لباس بسته به نوع پارچه‌ای روش خاصی برای تمیز شدن دارد، در این ستون سعی کرده‌ایم که بعضی از این نکات را بگوییم.
ماشین لباسشویی را با سرکه و پودر پاک کننده می‌توان تمیز کرد و برای از بین بردن جرم آن می‌توان یک فنجان مایع سفید کننده و یا یک فنجان سرکه سفید استفاده کرد.


برای اطمینان از پاک شدن لباس‌ها از سرکه همراه با پودر رختشویی استفاده می‌کنیم.
برای جلوگیری از کف کردن ماشین لباسشویی از نمک استفاده می‌کنیم.
برای شستن لباس‌های بافتنی و پشمی از چوبک استفاده می‌کنیم.
برای پاک کردن چروک و چربی از لباس کار علاوه بر پودر پاک کننده از نیم فنجان آمونیاک استفاده می‌کنیم.
برای کاملا سفید شدن جوراب علاوه بر جوشیدن، نصف لیموترش به آن اضافه می‌کنیم.
برای سرعت بخشیدن به اتوکشی از یک ورقه آلومینیومی استفاده می‌کنیم.
برای جداکردن آدامس از لباس آنرا درون نایلون و نایلون را در فریزر قرار می‌دهیم.
برای کندن شمع از روی لباس از اتوی داغ و کاغذ پاکت میوه استفاده می‌کنیم.
برای پاک کردن لکه خودکار از روی لباس به وسیله فیکساتور و الکل استفاده می‌کنیم.
برای برطرف کردن لکه ناشی از عرق بدن روی لباس از آب و سرکه استفاده می‌کنیم.
برای پاک کردن یقه لباس از شامپوی سر، گچ، جوش شیرین و محلول سرکه استفاده می‌کنیم.
برای ثابت ماندن رنگ لباس مشکی از آب اسفناج پخته استفاده می‌کنیم.
برای شستن پارچه‌های ابریشمی سفید و برای جلوگیری از زرد شدن از شیر خوراکی استفاده می‌کنیم.
برای جلوگیری از صابون زدگی از سرکه و آب و آمونیاک استفاده می‌کنیم.
برای صرفه‌جویی در مصرف پودر از قوطی فلزی استفاده کنید.