قندعسل

 
روش نگهداری سیر
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٥٧ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳ دی ۱۳۸٧
 


 مامان ساینا کوچولو از قندعسل روش نگهداری سیر رو خواسته بودند که این پست رو به ایشان اختصاص دادم :قلب

1- اگرمی خواهید سیر را برای مدت زمان طولانی  (6 ماهه )نگهداری کنید باید اون رو به صورت قپه ای یا دانه دانه درکیسه فریزر قراردهید و فریز کنید به هرحال هیچ روشی نیست که برای مدت طولانی در منزل از سیر و پیاز تازه استفاده کرد .
2- برای مدت زمان یک تا سه ماهه : سیرها رو حبه کنید وپوست بگیرید و داخل شیشه ای که از روغن زیتون بدون بو پر شده است بریزید و در ظرف را محکم ببندید به این ترتیب ، روغن نه تنها از سیر محافظت می‌کند ، معطر نیز می‌شود و می‌توانید از آن در پخت غذا و همچنین سس سالاد ها استفاده کنید( حیف روغن زیتون که بخوای سیرتوش بریزی).
3- در مورد مقدار کم سیر و نگهداری کوتاه مدت‌تراون میشه محیط خشک خنک وتاریک برای سیر ایجادکرد تا دیرتر خراب بشوند .