قندعسل

 
ادویه مخصوص
نویسنده : سحر - ساعت ۳:٠۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢ بهمن ۱۳۸٧
 


مواد لازم‌  
  تخم‌ گشنیز: چهار قاشق‌ غذاخوری‌

-2 دارچین: چهار قاشق‌ غذاخوری‌ 
  -3 زنجبیل: دو قاشق‌ غذاخوری‌

-4 زیره‌ سیاه: دو قاشق‌ غذاخوری‌ 
  -5 زیره‌ سبز: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌

-6 هل: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌ 
  -7 فلفل‌ قرمز: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌

-8 فلفل‌ سیاه: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌ 
  -9 میخک: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌

-10 رازیانه: چهار قاشق‌ غذاخوری‌ 

  طرز تهیه: 
  ابتدا تمام‌ گیاهان‌ را پاک‌ کرده‌ و الک‌ کنید که‌ شن‌ نداشته‌ باشد و بعد تمامی‌ آنها‌ را با کمک‌ دستگاه‌ آسیاب‌ برقی‌ پودر کرده‌ و تمام‌ مواد را مخلوط‌ کنید. ترکیب‌ این‌ ادویه‌ را داخل‌ شیشه‌ دردار در کابینت‌ آشپزخانه‌ نگهداری‌ کنید.