قندعسل

 
کروکت مرغ
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٠۱ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۸۸
 

مواد لازم:
مرغ چرخ شده= 500گرم
هویج متوسط =2عدد
پنیر فیلا فیلا= 100گرم
تخم مرغ= 3عدد
نان خشک کوبید= 3 پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
جعفری خردشده =2/1 پیمانه


طرز تهیه:

مرغ را بصورت خام چرخ کرده، کمی نمک و فلفل به آن زده و ورز می دهیم. هویج را پوست کنده و آب پز می کنیم. از مرغ به اندازه یک گردو برمی داریم و وسط آن جعفری خرد شده، هویج و یک برش پنیر فیلا فیلا قرار می دهیم بعد آنرا در نان خشک کوبیده می غلتلنیم. تخم مرغ را با چنگال به هم میزنیم و مرغ آغشته شده با نان خشک کوبیده را در آن می غلتانیم و مجدداً آنرا در نان خشک کوبیده غلتانیده و سپس آنرا سرخ کی کنیم. سپس آنها را برش داده و با گلهای گوجه فرنگی و حلقه های خیار و جعفری و لیمو تزئین می کنیم.