قندعسل

 
رولت پیتزا
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٤۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٤ امرداد ۱۳۸۸
 

مواد لازم:
شکر=1 قاشق مرباخوری
مایه خمیر=1 قاشق مرباخوری
آب ولرم=4/1 لیوان
آرد سفید=یک و نیم لیوان
نمک=1 قاشق مرباخوری
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
روغن=1 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده=1 حبه
آب گوجه فرنگی غلیظ شده=2/1 لیوان
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
اورگانوی خشک=1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
پیاز ریز خرد شده=1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده=نصف عدد
پنیر موتزارلا رنده شده=2/1 لیوان
کالباس ریز خرد شده=40 گرم


طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ابتدا آب ولرم،شکر،روغن و نمک را در ظرفی ریخته و سپس آرد را که از قبل الک کرده ایم،همرا مایه خمیر کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. سپس خمیر را خوب ورز می دهیم و خمیر را به دو نیم می کنیم. روی دستمال تمیز آشپزخانه کمی آرد پاشیده و نصف خمیر را با وردنه به شکل مستطیل حدود 20 در 40 سانتیمتر باز می کنیم. نصف سس را روی آن مالیده و نصف مواد را روی آن می پاشیم. سپس به کمک پارچه خمیر را از بلندی آن لوله می کنیم. بعد خمیر را به حلقه های یک سانتی برش زده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم و در فری با حرارت حدود 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا 15 دقیقه بپزد.با بقیه خمیر و مواد دوباره مراحل را تکرار می کنیم.
طرز تهیه سس:
روغن را در ماهیتابه گرم کرده و سیر را تفت می دهیم ولی بقدری که رنگ نگیرد.سپس آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی و اورگانو را ریخته و بعد از گرم شدن می گذاریم تا کاملا خنک شود.
طرز تهیه مواد رویه:
همه مواد را در کاسه ای مخلوط می کنیم