قندعسل

 
باسلق ارومیه
نویسنده : سحر - ساعت ۸:٥٤ ‎ق.ظ روز جمعه ٩ امرداد ۱۳۸۸
 

باسلق ارومیه:نشاسته یک لیوان .آب سرد 4 لیوان.گلاب یا عرق بیدمشک یا باد رنجبو 1 لیوان.دوشاب 2 لیوان.مغز گردو کوبیده به میزان لازم 
آب+نشاسته خوب حل میکنیم روی حرارت قرار میدهیم برای اینکه ته نگیرد با حرارت ملایم مرتب هم میزنیم وقتی به مرحله ای رسید که بست و هم زدن آن مشکل شد+گلاب +دوشاب دوباره هم میزنیم نکته مهم در تهیه باسلق اینست که باید آنرا دم کرد یعنی مثل پلو زیر آنرا کم کرده از شعله پخشکن استفاده کرد و روی آن دم کش پارچه ای قرار دادو هر از گاهی آنرا هم زد به مدت 15 الی 20 دقیقه بعد آنرا در ظرف کشیده روی آن پودر گردو ریخته و بگذاریم سرد شود.