قندعسل

 
خواص هل ازدیدگاه کارشناسان
نویسنده : سحر - ساعت ٤:٢٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ آبان ۱۳۸۸
 

 

یک متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با فارس:
هل اشتها آور است
خبرگزاری فارس: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف هل باعث تحریک اشتها می‌شود و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد.

مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی فارس، افزود: هل به عنوان ادویه، برای خوشبو کردن نوشیدنی‌ها و غذاها به مصرف می‌رسد و
عطر خوش، اثر گرمابخش و اشتهاآور هل این دانه را به یکی از بهترین طعم دهنده‌ها تبدیل کرده است که برای خوش طعم کردن انواع نوشیدنی، دسر و شیرینی به مصرف می‌رسد.
وی گفت: دانه‌های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم غذا می‌تواند بوی نامطبوع دهان مثل بوی سیر و پیاز را از بین ببرد.
صفوی گفت: هل خواص گرمابخشی داشته معده و روده‌ها را تقویت می‌کنند. اشتها را تحریک و عمل هضم غذا را بهبود می‌بخشد و تقویت کننده قلب است. همچنین بادشکن بوده، گاز معده و روده را از بدن خارج می‌سازد که تقویت کننده بدن، ادرار آور و قاعده‌آور است.
این متخصص تغذیه افزود: هل زخم‌های دهان را برطرف می‌کند و می‌توان دم کرده هل را در دهان قرقره کرد. خوشبو کننده دهان است و برای تسکین درد گوش می‌توان گرد هل را در گوش ریخت.
وی گفت: هل تب را پایین می‌آورد، در درمان سرماخوردگی مؤثر است. برای تسکین درد روماتیسم مفید و ضد مسمومیت است. ترشی معده را ازبین می‌برد و برای رفع تهوع می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.