قندعسل

 
نان فتیر محلی(ااستان مازندران)
نویسنده : سحر - ساعت ٤:۳٤ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٥ آذر ۱۳۸۸
 

مواد لازم:

آرد : ١ کیلو

مایه خمیر : ١ ق چ

شکر : ١ ق چ

نمک : ٢/١ ق چ

زنجبیل : ١ ق چ

بکینگ پودر : ١ ق چ

روغن جامد حیوانی : ٣ قاشق غذاخوری

آب ولرم : به میزان لازم

زده تخم مرغ : ١ عدد

کنجد : به میزن لازم

ابتدا آرد رو الک میکنیم و وسد آرد رو خالی میکنیم مایع خمیر رو که در نصف استکان آب

ولرم به مدت ۵ دقیقه خیس کردیم رو اضافه میکنم بعد نمک و روغن رو اضافه میکنیم و

مخلوط مکنیم و بعد شکر رو با آب ولرم حدود ٢ لیوران آب حل میکنیم و کم کمک به آرد

اضافه میکنیم خمیر باید طوری باشه که به دست نچسبه اگه آب زیاد ریختید انقدر آرد

اضافه کنید و ورز بدید تا به دست نچسبه بعد روش رو یه پارچه نمدار میزاریم و یک

ساعت به خمیر استراحت میدیم بعد فر روشن میکنیم تا گرم بشه در حرارت ١٧٠

بعد سینی مخصوص شیرینی رو چرب میکنیم و روش آرد میپاشیم و از خمیر به اندازه

کف دست برمیداریم و کمی صاف میکنیم و در سینی میچینیم و با قلم مو روی خمیر ها

رو زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد میپاشیم

بعد ازین کار سینی رو داخل فر گذاشته و بعد از یک ساعت و نیم آماده میشه

تو مازندران با تنور می پزند اما شما میتونید تو فردرست کنید عکس هردوتاشو گذاشتم تو ادامه مطلب: