قندعسل

 
سمبوسه عربی
نویسنده : سحر - ساعت ٧:٢٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱ دی ۱۳۸۸
 

موادلازم:
آرد 4 پیمانه، خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری، شکر یک قاشق غذاخوری، نمک یک قاشق مرباخوری، روغن نباتی 4/1 لیوان، شیرخشک 6 قاشق غذاخوری،آب داغ 5/1 لیوان، اسفناج 5/1 کیلو پخته و ریز شده، پیاز 5 عدد رنده شده، سماق یک قاشق مرباخوری، رب انار 2/1 قاشق مرباخوری، پودر دارچین کمی، روغن زیتون 5/1 لیوان، آبلیمو 5/1 لیوان،
طرز تهیه:
اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید. مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود. در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوری که کاملاً جذب مواد شود. برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید. روی خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند. سینی فر را چرب کرده، آرد بپاشید و سمبوسه‌ها را با فاصله در سینی بچینید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده‌اید گذاشته و سمبوسه‌ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد بپزید تا طلایی‌رنگ شود.