قندعسل

 
خرما پفکی
نویسنده : سحر - ساعت ٦:۱٤ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱ مهر ۱۳۸٧
 

خرما پفکی موادلازم : شیر4/1 پیمانه پودرقند2/1 قاشق سوپخوری تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری دارچین قدری روغن مایع 2 قاشق سوپخوری وانیل قدری خرما یا موز حدودا10 -15 عدد گردو یا نارگیل کمی آرد به میزان لازم حدودا 1 پیمانه - تخم مرغ راباچنگال بزنید ، پودرقند قند و وانیل را اضافه کنید و باچنگال بزنید .( به جای وانیل از کمی پودر هل هم میشود استفاده کرد .) - شیروروغن را اضافه کنید و باچنگال بزنید . - بیکینگ پودر را اضافه کنید وباچنگال خوب بزنید تا یکدست شود . - اردرا کم کم اضافه کنید تا جایی که به صورت ماست سفت دراید . تا اینجا خمیر اماده است البته تا یادم نرفته بگم برای خوشرنگ شدن کمی زعفران حل شده اضافه کنید .قبل از اضافه کردن ارد . هسته خرما رادراورید وبه جای ان تکه کوچکی گردو بگذارید یا از پودر نارگیل استفاده کنید ووسط خرما را با پودر نارگیل پر کنید . خرمارادردارچین غلطانیده و درون روغن داغ بیندازید . برای سرخ کردن از ظرف گود و کوچک استفاده نمایید . تذکر: یادتان نرود فقط از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید . چند دانه اول را که سرخ کردید اگر دیدید زیادپف نکرد ه کمی دیگر بکینگ پودر به خمیر اضافه کنید البته بیکینگ پودر زیاد باعث می شود خمیر به دور خرما نپیچد . به جای خرما از حلقه های موز هم می شود استفاده کرد .