قندعسل

 
سالادماکارونی
نویسنده : سحر - ساعت ٦:٤٦ ‎ق.ظ روز جمعه ٢۱ اسفند ۱۳۸۸
 

موادلازم :

   ماکارونی فرمی=500 گرم

خیارشور=400 گرم

سیب زمینی =2 عدد متوسط

کنسرو ذرت =1 استکان

سس مایونز=به مقدار لازم

پیاز در صورت تمایل=2 عدد متوسط

گوجه فرنگی در صورت تمایل=2 عدد

آبلیمو=نصف استکان,میتوانید بیشتر هم بریزید

کالباس=200 گرم

نمک و فلفل=به مقدار لازم

فلفل سبز در صورت تمایل=2 عدد

طرز تهیه سالاد ماکارونی:
قابلمه مناسبی را آب می کنیم و می گذاریم آب بجوشد.یکی دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق نمک در آب جوشان می ریزیم و ماکارونی را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم ماکارونی کاملا نرم شود ولی له نشود.آن را در صافی می ریزیم و کمی آب سرد روی آنها میریزیم و میگذاریم تا آب آن گرفته شود.

سیب زمینی را هم در مقداری آب جوش ریخته و روی حرارت بگذارید تا پخته شود و بعد پوست آن را بگیرید و کنار بگذارید.

بعد گوجه(گوجه را تخم های آن را در میاریم تا وقتی داخل سالاد میریزیم،آب نندازه و سالاد را بد شکل نکند)،پیاز،سیب زمینی،کالباس و خیار شور را به اندازه بند انگشت همگی را خرد کنید.

یا اینکه میتوانید به جای سیب زمینی،ذرت،گوجه و پیاز از تن ماهی و خیار شور در این سالاد استفاده کنید،اگر خواستید از تن ماهی استفاده کنید از 2 قوطی کنسرو تن ماهی استفاده کنید و روغن آن را کاملا بگیرید.

سس مایونز را با آبلیمو،نمک و فلفل مخلوط کرده،اگر هم خواستید دیگه همش مایونز نباشه،میتوانید از مقداری ماست درون آن استفاده کنید.

همگی مواد را با هم مخلوط کرده و کمی از آن میل میکنید و ببینید نمک و آبلیمو آن خوب هست،اگر خوب بود،درون یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد از خنک شدن نوش جان میکنید. ممنون از شیماجون