قندعسل

 
دسر سنتی
نویسنده : سحر - ساعت ٦:٤٠ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸٧
 
این دسربسیارخوشمزه ، درمشهد درست می شود وبسیار طرفدار دارد امیدوارم خوشتون بیاد برای مشاهده طرزتهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید نظرهم یادتون نره
موادلازم برای تهیه دسری به نام دیگچه : 1- نصف لیوان برنج نیمه طارم خوش عطر 2- یک لیوان اب 3- 4 لیوان شیر 4- یک چهارم لیوان گلاب 5- یک دوم قاشق مرباخوری سرصاف پودر هل طرزتهیه : 1- برنج رابا یک لیوان اب و 2 لیوان شیر می گذاریم با حرارت ملایم بجوشد . 2- وقتی کم اب شد 2 لیوان شیر دیگر را به ان اضافه می کنیم و می گذاریم با همان حرارت ملایم بجوشد تا کم اب شود . ( دراین جا حدود ا قاشق غذا خوری روغن زرد یا کره بریزید .) 3- دراین مرحله شکر رااضافه کنید مواد کمی حالت شل به خود می گیرد دراین مرحله هم می توانید گلاب و هل را هم اضافه کنید . 4- بگذارید بجوشد تا خوب کم اب شود بعد انرا مانند برنج دم کنید به مدت نیم ساعت . - ازاول تا اخر پخت یک ساعت زمان می برد . - می توانید زعفران اضافه کنید تا زرد رنگ شود . - پس از پخت احساس می کنید که روی ان شیر گرفته ، نترسید!!! غذایتان خراب نشده انرا هم بزنید و درظروفی زیبا مانند بستی خوری پایه دار ریخته و بگذارید تا کاملا سرد شود چون سرد شده ان خوشمزه تر است . - روی انرا با پسته کوبیده تزیین کنید . البته داخل انرا هم می توانید پسته نیم کوب بریزید .