قندعسل

 
شکلات خلال نارنج
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٥٧ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٥ آبان ۱۳۸٧
 

مواد اولیه :
500 گرم خلال نارنج یا پرتقال
500 گرم شکر
300 گرم شکلات تخته ای قهوه ای
40 گرم روغن جامد

دستور پخت :
خلال نارنج را یک بار می جوشانیم تا پخته شود. بعد به مدت 24 ساعت در آب سرد می ریزیم، در این مدت 4 بار آب خلال را عوض می کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته شود.
نیم کیلو شکر را در 300 گرم آب ریخته، روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود و چند جوش بزند. سپس خلال نارنج را به آن افزوده و حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا شیره آن قوام بیاید پس ار سرد شدن مربا آن را در صافی می ریزیم تا شربت آن گرفته شود. سپس کم کم به شکلات ذوب شده* افزوده و بعد با چنگال بر می داریم. این مواد را روی کاغذ روغنی چرب شده قرار می دهیم و روی آن پودر پسته می پاشیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد.
*شکلات تخته ای را در کاسه ای فلزی رنده کرده و با روغن جامد مخلوط می کنیم و هم می زنیم. سپس روی بخار آب سماور یا کتری می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شکلات روان شود. (با با رحیم
)