قندعسل

 
نکات خانه داری
نویسنده : سحر - ساعت ٥:٢۱ ‎ب.ظ روز جمعه ۱ آذر ۱۳۸٧
 

 

وقتی غذایی با سیر یا پیاز درست می کنید و بوی آن در آشپزخانه پیچیده ، یک فنجان سرکه سفید در ظرفی ریخته بگذارید روی آتش دو دقیقه بجوشد . بو را از بین می برد بقیه درادامه مطلب


قبل از آنکه جوراب بلند یا جوراب شلواری جدیدی به پا کنید ابتدا آنرا منجمد کنید با این کار دوام جوراب بیشتر خواهد شد. ابتدا جوراب را کاملا خیس کرده به آرامی لوله کنید و درون یک کیسه پلاستیکی گذاشته داخل فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید وقتی منجمد شد آن را در ظرف بزرگی از آب یا وان حمام ذوب کنید سپس آویزان کنید تا خشک شود. طریقه دیگر این است که مقدار بسیار کمی به آن نشاسته یا آهار بزنید این امر به دوام جوراب و جلوگیری از در رفتن آن کمک می کند. 

برای اینکه کیک و شیرینی تازه بماند ، آنها را در ظرف های در بسته پلاستیکی بگذارید و در کنار آن یک تکه نان نرم یا نصف سیب قرار دهید . رطوبت موجود آنها باعث تازه ماندن کیک و شیرینی می شود .

قلم موهایی که از رنگ خشک شده است را درون استون گذاشته ، پس از مدتی تمیزش کنید.

اگر سنجاق قفلی به لباس خود بزنید ، الکتریسته ساکن خود را می گیرد.