قندعسل

 
کباب کوبیده دورنگ
نویسنده : سحر - ساعت ٦:٤۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٠ آذر ۱۳۸٧
 

کباب کوبیده دو رنگ

مواد لازم:
گوشت مرغ چرخکرده=500 گرم
دنبه ی گوسفند=50 گرم
پیاز متوسط رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زعفران=به میزان لازم
مواد لازم برای کوبیده گوشت:
گوشت چرخکرده گوسفند=500 گرم
پیاز رنده شده آبگرفته=1 عدد متوسط
نمک و فلفل=به میزان لازم
گوجه فرنگی ،جعفری،ریحان و لیموترش=برای تزئین


طرزتهیه
1. گوشت مرغ را همراه با دنبه چرخکرده گوسفند،پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعران با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید.


2. گوشت گوسفند را هم به همین ترتیب،با پیاز رنده شده آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز دهید و هر دو گوشت عمل آمده را جداگانه به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
3. اکنون اول گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت آن را حالت دهید.
4. کباب دو رنگ را روی کباب پز بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.
5. بعد از پخت کباب را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش تزئین کنید.
ایران حال