قندعسل

 
چند نکته :
نویسنده : سحر - ساعت ٩:۱۱ ‎ق.ظ روز شنبه ۱٦ آذر ۱۳۸٧
 



اگه میخواهین قارچ رو برای مدتی تو یخچال نگه دارین که رنگ و شکل طبیعی اون حفظ بشه بهتره اونا رو داخل یه کیسه کاغذی نگهداری کنید.
 طریقه خشک کردن کفش درزمستان  

کفش‌های چرمی را هیچ‌گاه در آفتاب یا کنار بخاری و یا شومیه خشک نکنید؛ بلکه داخل آن را با روزنامه خشک پرکنید تا رطوبت داخل آن گرفته شود و بعد از خشک شدن، روی آن را پولیش یا واکس بزنی

استفاده از ورمیشل توی سوپ

اگه میخواین ورمیشل یا رشته فرنگی توی سوپتون به هم نچسه مستقیم تو ی سوپ نریزید قبل از ریختن تو سوپ حدود یک دقیقه بگذارید داخل آب سرد سرد.اینطوری دیگه هیچوقت بهم نمیچسبه و شکل و شمایلش خراب نمیشه.   (پرشین وی)