قندعسل

 
تافتون بیرجندی
نویسنده : سحر - ساعت ۳:۳٥ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۱٩ آذر ۱۳۸٧
 


مواد لازم:
1عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری خمیرمایه خشک
2لیوان شیر
ارد به میزان لازم
نصف استکان روغن بستگی به میزان علاقه شما به چربی دارد .
نمک ، زردچوبه ، به دلخواه
داروهای گیاهی مانند : زیره سبز و سیاه ، بادیان ، سیاه دانه و.....

طرزتهیه:
خمیرمایه + یک حبه قند + چندقاشق اب ولرم مخلوط کنید بگذارید تا پف کند ( اگراب داغ باشد خمیرمایه می سوزد ونان پف نمی کند ).
بعد در یک ظرف بزرگتر : خمیرمایه ، تخم مرغ ، روغن ، شیر ولرم ، نمک وسایر افزودنی ها را مخلوط نمایید و ارد را تا جایی بریزید که خمیر نرمی بدست اید و بدستان شما نچسبد . اکنون خمیراماده است انرا درجای گرمی قرارداده و روی انرا بپوشانید تا حجم ان دوبرابر شود تقریبا یکساعت . 
فررا نیم ساعت قبل از شروع پخت روشن کنید .وخمیر را به دونیم کنید تا دوعدد نان بشود اگر هم نان کوچکترخواستید به 4 قسمت تقسیم کنید .و به صورت چانه یا به قول بعضی ها زواله کنید .بعد کف ماهی تابه را چرب کنید یا کمی سبوس بریزید و خمیر را پهن کنید وبگذارید یک ربع دیگر استراحت کند سپس درفربگذارید تا بپزد . به مدت 20 دقیقه . نوش جان