قندعسل

 
طرزتهیه نان رول پیازچه
نویسنده : سحر - ساعت ٩:٢٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٢۱ آذر ۱۳۸٧
 

اینم دستور رول پیازچه برا ی دوست گلم ویدا لبخند

موادلازم برای خمیر نان: 

4/3 فنجان اب     2/1 فنجان شیر     4/1 فنجان کره یا روغن    4/1 فنجان شربت قند اگر هم نبود اشکالی ندارد  
1 تخم مرغ بزرگ    حدود 4 فنجان ارد    1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیرمایه          کمی نمک 


مواد داخل رول :
2/1 فنجان کره- 3/1 فنجان پیازچه - 3/1 فنجان پیاز خورد شده - 3/1 فنجان موسیر- 1قاشق غذاخوری سیر 
گوشت چرخ کرده مقداری          مقداری هم پنیر پیتزا
 

طرزتهیه خمیر :
اب ، شیر، کره مخلوط شود .
1/5 فنجان ارد وشربت اضافه شود با قاشق چوبی هم بزنید ومخلوط کنید .
تخم مرغ را اضافه کنید وخمیرمایه را هم دراین جا اضافه نمایید و مجددا مخلوط نمایید وبگذارید 15 دقیقه استراحت کند سپس بقیه ارد را اضافه کنید و روی سطح اردی 10 دقیقه ورزدهید روی خمیر رابپوشانید تا به مدت 1 ساعت بماندو حجم خمیر دو برابر شود .
اماده نمودن مواد داخل :
سیر را با کره تفت دهید پیازچه و سایر مواد را اضافه کنید و تف دهید .البته بعداز اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیررنده شده را اضافه کنید .
بعداز یکساعت که خمیر حجیم شد انرا روی سطح صاف و اردی پهن کنید درابعاد 12*24سپس موادرا روی خمیر پهن کنید و لوله کنید و تکه تکه ببرید و روی سینی فربچینید و روی سینی را با پلاستیک بپوشانید تا یک ساعت دیگر بماند روی انرا پنیر بپاشید و درفربگذارید . خیلی خوشمزه و اشتها برانگیز است بخصوص برای بچه ها.
( من خودم همیشه درست می کنم البته بدون موسیر ، ضمنا میزان ارد قطعی نیست تا جایی باید ارد ریخته شود که بدست نچسبد و توصیه می کنم همه مراحل استراحت دهی خمیررا رعایت کنید تا نان خوبی برای شما دراید .)